Slik er festsalen

Tips & info
Møbleringseksempler ved oppdekking:
Møblering for 64 personer (kan møblere for 6-10 personer ved hvert bord):
Møblering for 70 personer:
Møblering for 88 personer:
Lurt å huske på!
Selskapslokalet er utstyrt med:
- 88 stoler
- 14 rektangulære bord á 6-8 personer
- 5 runde bord med diameter 150 cm á 8 personer
- 2 rektangulære anretningsbord
- 3 bar-/ståbord for mottakelse/aperitiff
Det er to kjøkken. Det ene kjøkkenet benyttes hovedsakelig som anretningskjøkken. Her er det koketopp, oppvaskkum, utslagsvask, benker, bar og kjøleskap. Det andre kjøkkenet er utstyrt med koketopp, stekeovn, oppvaskkum, oppvaskmaskin, utslagsvask, benker, bar og kjøleskap.
Lokalet er også utstyrt med service, bestikk, glass og kopper. På grunn av hygienekrav skal rengjøring av service, bestikk og glass utføres med anbefalt temperatur og kvalitet, samt tørkes av og kontrolleres av arrangementsverten.
Øvrige runde bord med f.eks. diameter 120 cm á 6 personer kan leies gjennom selskapsarrangøren. Duker til runde bord er noe dyrere enn til rektangulære bord.
Anbefalt utstyr
Oversiktsbilder

Oppdekking av festsalen
Vi har forslag til møblering og oppdekking for ethvert arrangement!

Dekket bord
Vår selskapsarrangør sørger for at både du og dine gjester kommer til dekket bord!